Centret

Nykøbing F. Karate og FitnessCenter

Råder over et af landsdelens største og bedst udstyrede fitness-centre.

Vi har åbent hver dag fra kl. 05.00 –  22.00

Det sociale liv

Ud over, at have træningslokaler der er helt i top, lægger klubben stor vægt på det sociale liv. Der er således indrettet to lækre opholdslokaler, hvor man før og efter træning kan sidde og slappe af. Børnene har deres eget rum, hvor de mindste kan lege, når forældrene eller de større søskende træner.

Alle er velkommen

Uanset alder, køn, kondi og vægt.

(Fitness minimum 14 år)

Dårlig ryg, infiltration o.lign.

Lægerne bliver mere og mere opmærksomme på, at fysiske lidelser skal kureres ved, at man selv genoptræner det skadede område. Piller og hvile er kun en midlertidig løsning.

I Nykøbing F. KarateCenteret har alle mulighed for at tage en beslutning, der kan ændre deres liv og give dem mere velvære i dagligdagen.

Omklædningsrum med sauna og solarium.

At kunne slappe af efter træning og forkæle kroppen er en vigtig balancegang mellem det fysiske og mentale.

I klubbens omklædningsrum er der både sauna og solarium.

Instruktører i topklasse.

Alle klubbens instruktører er veluddannede i DBFF og Danmarks Idræts Forbund. Klubbens cheftræner, Henrik Larsen er, som landsdelens eneste, uddannet elite- og konkurrencetræner på Odense Universitet.

Få dit eget træningsprogram skræddersyet.

Ved at kontakte en af centrets dygtige instruktører kan du få lavet dit eget individuelle træningsprogram. Uanset hvad de måtte ønske – genoptræning, motion, fitness, bodybuilding eller styrkeløft – så kan vi lægge det rigtige program.

Ring og aftal en prøvetime

(prøvetime kr.100,-).

Ring til Fitness manageren på mobiltlf. 23 41 98 08 i kontortiden mellem kl. 12.00 og kl. 14.00, hvis du ønsker at få et træningsprogram og at få en prøvetime.Fitness manageren vil så henvise dig til en af klubbens instruktører.
MENU
Fitness