Activio information

Activio - en ny dimension for gruppetræning

Endelig! Her er produktnyheden, der udvikler gruppetræning. Activio har udviklet et enkelt, eff ektivt og sjovt koncept til pulsbaseret træning i grupper – individuelt og anonymt.

Udøverne får direkte feedback om deres anstreng-elser, hvilket giver dem en unik træningsoplevelse og er en værdifuld hjælp til at finde det rigtige, indivi-duelle træningsniveau ud fra den enkelte udøveres forudsætninger og træningsmål. Hver udøvere på træningsholdet får sit eget pulsbånd.
Pulsoplysningerne overføres trådløst under træningen og vises med en intensitetsmåler, der udgør den bedst tænkelige træningshjælp for både udøvere og instruktør.
 
Activios træningssystem er meget brugervenligt og kan derfor bruges af såvel begyndere som øvede.
 
Inden træningen begynder, logger deltagerne på via touch-skærmen og angiver deres alder eller anslåede maksimumpuls. Oplysningerne bruges til at beregne deltagernes individuelle træningszoner.

Activio via internettet

I forbindelse med anskaffelse af Activio har vi fået flere nye muligheder.

Ud over sædvanlig pålogning af pulsmåleren kan du nu gemme alt din træning på nettet.

Det eneste den kræver er at du opretter din profil/konto via www.Myactivio.com og bagefter opretter din lokal profil nede i KarateCenteret (alt sammen en engangs etablering)

Herefter vil man ved pålogning af pulsmåleren skal der kun indtaste brugernavn – så kender den dig og din maks.puls og gør klar til at gemme din træning på nettet.

MENU
Fitness