Nyttig info om fitness

VANDKUMME – VARMT VAND

Der har været nogle klager over vandkummen, ved indgangen til Fitness. Klagerne går på, at der kun er varmt vand. Desværre er der ikke køler på vandet, det er en gangs almindelig vandhane og vandet har den temperatur, som det har i rørene. Da hallen har et kæmpe rør net, vil vandet alt andet lige, være varmere om sommeren end om vinteren indtil rørene er tømt og det friske vand strømmer til.

MUSIK I CENTRET

Der er en del der har spurgt til, hvorfor vi har skiftet fra MTV og The Voice til VH1. MTV og The Voice er begyndt at sende reklameblokke der vare halve og hele timer og det kan medlemmerne selvfølgelig ikke være tjent med. 

Vi arbejder stadig på et eventuelt skift til The Voice senere på dagen, men vi har problemer med maskinen – det skal jo kunne ske automatisk, ellers starter den Tv’erne forkert op næste morgen.

NYE KAMERAER

Så er de nye kameraer oppe og det fungere perfekt.Vi har allerede haft brug for overvågningen 3 gange siden. To gange i forbindelse med dopingkontrol, hvor et par medlemmer nægtede at lade sig teste og ved et indbrud i februar.

DOPINGKONTROL

Klubben bliver løbende kontrolleret for doping misbrug. Klubben har ingen indflydelse på denne kontrol og vælger man, at nægte at deltage, vil det medføre minimum 2 års karantæne fra al idræt/sport i Danmark.

Dem der dømmes for doping kan ses på DGI og DIF’s informationssider, så det er ikke muligt, at holde en sådan dom hemmelig.

De sidste to gange der har været dopingkontrol, har 3 nægtet at lade sig test.

MENU
Fitness