Om Klubben

Hvem er vi?

Nykøbing F. KarateCenter er en demokratisk forening, der er medlem af Dansk Karate Forbund (DKarF) og International Okinawa Goju-ryu Karate-do Federation (IOGKF). I Nykøbing F.

KarateCenter trænes stilarten Okinawa Goju-ryu Karate, der er en af verdens ældste og mest udbredte stilarter. Okinawa Goju-ryu Karate er kendetegnet ved en veksling mellem hårde (go) og bløde (ju) teknikker – deraf navnet Goju-ryu. Kombinationen af hårde og bløde teknikker gør stilarten meget velegnet som selvforsvar for både mænd og kvinder. Nykøbing F. KarateCenter er en af Danmarks største karate klubber og har instruktører og udøvere på det højeste niveau, både nationalt og internationalt. 

Nykøbing F Karate center facade
Nykøbing F Karate center facade

Træningssale (dojo’er)

Klubben råder over nogle af Danmarks bedste lokaler. Træningslokalerne er specielt indrettet til karatetræning, med fald-måtter, spejle, sandsække o.lign.

Det sociale liv

Udover de fantastiske træningslokaler, lægger klubben stor vægt på det sociale liv. Der er således indrettet ikke mindre end to lækre opholdslokaler, hvor man før og efter træning kan sidde og slappe af.

Legerum til de mindste

Børnene har deres eget rum, hvor de mindste kan lege, når forældrene eller de større søskende træner.

Omklædningsrum med sauna og solarium

At kunne slappe af efter træning og forkæle kroppen er en vigtig balancegang mellem det fysiske og mentale. I klubbens omklædningsrum er der mulighed for både sauna og solarium. 

Instruktører i top klasse

Alle klubbens instruktører er veluddannede i Dansk Karate Forbund og Danmarks Idræts-Forbund. Alle er gradueret under den internationale organisation IOGKF og alle grader er anerkendt på højeste niveau.

Sportschef

Klubbens daglige ledelse varetages af sportschef Henrik Larsen, der er Danmarks højst graduerede udøver inden for stilarten Okinawa Goju-ryu Karate.Henrik Larsen har samtidig Danmarks bedste træneruddannelse, som elite- og konkurrencetræner fra Odense Universitet og Team Danmark.

Billede af Karate Center

Fitness og styrketræning

Nykøbing F. KarateCenter råder over landsdelens største og bedst indrettede fitnessCenter. Udover fitnesscentret bliver der i formiddagstimerne også tilbudt forskellige specielhold blandt andet: ”Sund ryg”, ”Stræk dig i form”, ”Effekt træning” og meget mere.

Alle klubbens voksne medlemmer (over 14 år.) kan man frit benytte sig af centeret mange muligheder. Gratis i hele februar og september

Klubben kan tilbyder dig en helt enestående chance for at se og prøve hvad karate er – ganske GRATIS og uforpligtende!

MENU
Karate

Tilmeldingsblanket