Zoom Graduering for de sidste børnehold holdes på fredag den 29. januar på Zoom

Desværre havde vi 4 børnehold, der ikke nåede til graduering før klubben blev lukket ned inden jul og meget tyder på, at vi ikke får lov at åbne op foreløbig – så derfor har vi valgt, at tilbyde de sidste hold – graduering over Zoom.

Eleverne er rutinerede i virtuel undervisning fra skolen og klubben har også tilbud om undervisning på zoom, så derfor mener vi, at en zoom graduering er den bedste løsning. Der er også sikkert mange børn, der gerne vil have en ny farve på deres bælte…

15.00 – 15.45        Liselottes hold (putte300@hotmail.com )

16.00 – 16.45       Marian og Karinas hold (karinastryg@gmail.com)(desrumaux85@yahoo.dk )

17.00 – 17.45        Flemmings hold               ( fejnaha@gmail.com )

Er du allerede tilmeldt – bekræfter I det ved at skrive en mail til jeres egen instruktør.

Er du ikke allerede tilmeldt, bedes du sende mig en mail på: hlarsen@karateklub.dk , med følgende oplysninger og betale 200 kr. på Mobile Pay (24275221):

• Navn
  • Grad
  • Instruktør
  • Bælte længde
  • Dato for betaling på Mobile Pay

Udlevering af nyt bælte eller streger:

Søndag den 31. januar, vil man kunne hente sit nye bælte uden for klubben kl. 14.00.

Der vil være et bord til hvert hold – hvor bælterne vil ligge med navn på, så man bare kan hente dem….

Deltagelse fredag den 29. januar. Man tjekker ind 10 minutter før, man skal op.

IOGKF Graduering
Join Zoom Meeting

Meeting ID: 810 3218 9456
Passcode: Endelig

Har du ikke lyst eller mulighed for at deltage – vil vi lave en fysisk graduering – når vi får lov til at mødes igen.

Henrik Larsen

Tilmeldingsblanket